Reparatii telefoane smartphone

reparatii probleme fizice

Probleme fizice

Telefon crapat.
Telefon calcat cu masina.
Camera video crapata.
Telefon ros de animal.

reparatii probleme software

Probleme software

Sofware blocat / inghetat.
Lipsa ecran principal.
Lipsa iconite sau caracteristici.
Update software sau restaurare

reparatii probleme semnal telefon

Probleme semnal

Lipsa semnal.
Intrerupere convorbiri telefonice
Interferente.

reparatii probleme display ecran crapat

Probleme display

Ecran spart / crapat.
Ecran alb.
Lipsa display.
Pete pe ecran.

reparatii probleme incarcare conectori

Probleme de incarcare

Port de încărcare rupt.
Durata mica a bateriei.
Supraincalzire telefon.
Port de incarcare slabit.

reparatii probleme apa umezeala

Daune provocate de apă

Varsare accidentala apa.
Umezeala.
Indicator rosu apa.
Scoate bateria si suna-ne rapid.

Smartphone-urile au devenit o parte integrantă a vieții noastre. Acestea conțin aproape toate informațiile care ar putea fi necesare tot timpul și astfel există multe inconveniente cu care se confruntă utilizatorii atunci când smartphone-urile lor se strica sau au probleme cu functionalitatea.

Experții de la RCC Mobile Brasov, vă pot ajuta să depășiți aceste neplăceri prin repararea smartphone-urilor dvs. în cel mai scurt timp posibil - pentru a vă putea reconecta intr-un timp cat mai scurt. Tehnicienii noștri pot rezolva o gamă largă de probleme cu telefoanele dvs. smartphone - inclusiv înlocuirea ecranului, deteriorarea cauzata de apa, carcasele rupte, probleme legate de baterii sau de încărcare, remedierile software și reparațiile hardware precum si reparațiile difuzoarelor / microfoanelor și ale tastaturii.

Serviciile noastre răspund atât produselor sub garanție, cât și produselor în afara garanției. Clienții au opțiunea de a beneficia de serviciile noastre, mergând la centrul nostru de asistență RCC Mobile din strada 13 decembrie nr. 14 Brasov, prin contact telefonic sau accesand pagina noastra de CONTACT.

Service-ul RCC Mobile Brasov este unul dintre cele mai rapide centre de reparare și deblocare a telefonului mobil din zona metropolitană Brasov. Știm cât de important este dispozitivul mobil pentru afacerea dvs. și pentru viața personală. Din acest motiv, suntem specializati in toate tipurile de reparatii iPhone, cum ar fi iPhone X, 8 Plus, 8, 7 Plus, 7, 6S, 6S Plus, 6, 6Plus, 5SE, 5S, 5C, iPod, iPad, iPad Mini iPad Air. De asemenea, oferim servicii de reparații premium Samsung. Experții noștri pot examina și repara Samsung Galaxy S8, S8 Edge, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S5, S4, Note 5, Note 4, Note 3 și orice alte probleme hardware și software ale smartphone-ului de tip Android.

reparatii telefoane smartphone service hardware

În timp ce furnizăm servicii de înlocuire premium, expertiza noastră se întinde și în alte domenii. Indiferent de problema dispozitivului dvs., tehnicienii noștri sunt gata să vă ajute. Experții noștri au experiență în tratarea daunelor cauzate de apă, probleme legate de încărcarea porturilor, reconstrucția plăcii de bază, lipirea prin micro, înlocuire cipuri și multe altele. Știm că oferim cele mai bune servicii în zona Brasov. De aceea oferim o garanție pentru toate reparațiile noastre.

La RCC Mobile Brasov, scopul nostru este de a oferi reparații de înaltă calitate, convenabile și eficiente la un preț accesibil. Vino și vezi de ce clienții noștri se reîntorc. În timp ce tehnicianul nostru principal are peste 15 ani de experiență de reparație a telefoanelor mobile de diferite marci și modele, acest lucru nu este singurul lucru pe care îl iubesc clienții noștri. Serviciul nostru de neegalat și timpul rapid de executie ne separă de competiție.