Decodari si rescriere software

EXPERTI IN SERVICII DE DECODARE
experti in deblocare telefoane mobile

Putem decoda telefonul dvs. GSM pentru a lucra cu orice operator de telefonie mobilă, consultați unul dintre tehnicienii noștri cu experiență pentru a afla mai multe despre telefonul dvs.

Toate telefoanele mobile GSM sunt inițial fabricate decodate și pot fi utilizate cu orice cartela SIM de la orice furnizor de servicii de telefonie mobilă. Cu toate acestea, majoritatea furnizorilor de servicii de telefonie mobilă din Romania „blochează” telefonul în mod electronic, deoarece subvenționează costul ridicat al telefonului în avans și, prin urmare, simt că este corect sa forțeze clienții să folosească și să plătească pentru serviciul lor, până când isi recuperează investiția inițială.

Este legala decodarea telefonului?

Decodarea telefonului este legală. Clienții ar trebui să aibă libertatea de a alege din opțiunile disponibile ale diferitelor servicii sau planuri pentru ceea ce le satisface cel mai bine nevoile individuale.

Deși decodarea telefonului nu este o chestiune penală, furnizorii de servicii pun clienții să semneze un contract care obligă clientul să utilizeze doar reteaua operatorului, în caz contrar operatorul poate anula „garanția telefonului mobil” pe dispozitivul pe care l-au subvenționat (cu toate acestea, majoritatea telefoanelor vin cu 1 an de garanție pentru defectele de producător). De aceea este important ca telefonul să fie decodat în siguranță: siguranta deblocare telefoane mobilela RCC Mobile Brasov avem experiența și cunoștințele necesare pentru a alege cea mai bună și cea mai sigură metodă pentru a vă decoda telefonul și pentru a vă permite să alegeți planul care vi se potrivește cel mai bine.

E sigura decodarea telefonului ?

Producătorii de telefoane modelează telefoanele astfel încât acestea să poată fi decodate și utilizate de piața de masă. Cu toate acestea, nu toate metodele de decodare a dispozitivelor sunt recomandate sau sigure; unele metode vă pot deteriora telefonul, iar altele nu pot să păstreze integritatea setărilor telefonului așa cum intenționau producătorii. La RCC Mobile Brasov, tehnicienii noștri calificați vor selecta cea mai bună și cea mai sigură metodă de a vă decoda dispozitivul fără a se deteriora.

 Ce tip de telefoane nu decodeaza RCC Mobile Brasov?

La RCC Mobile Brasov decodam numai telefoanele GSM, care sunt telefoane care utilizează Cartele SIM. Nu decodam telefoanele cu tehnologie CDMA, cum ar fi Verizon, Sprint, Roger, Alcatel.

 

CARE SUNT AVANTAJELE DE A UTILIZA UN TELEFON DECODAT?

 

Schimbați furnizorul de servicii așa cum dorițideblocare telefoane gsm calculator

Beneficiul achiziționării unui telefon decodat din fabrică sau a decodarii unui telefon mobil este capacitatea de a alege și de a schimba liber furnizorul de servicii de telefonie mobilă, după cum doriți. Operatorii din Romania au capacitatea de a „bloca” telefoanele mobile ale consumatorilor la serviciul lor pe durata unui contract. Decodarea și telefoanele decodate din fabrică permit utilizatorilor opțiunea de a schimba furnizorii de servicii prin simpla schimbare pe o altă cartelă SIM cu servicii de la un furnizor alternativ.

Evitați taxele de roaming în timpul călătoriei

Se recomandă persoanelor care călătoresc frecvent să utilizeze telefoane mobile decodate, ceea ce le va permite să le schimbați în timp ce călătoriți. Majoritatea furnizorilor de servicii de telefonie mobilă percep taxe internaționale de roaming în cazul în care telefonul mobil este utilizat în afara țării contractuale. Prin urmare, pentru a evita taxele mari de roaming, cel mai bine este să cumpărați o cartelă SIM prepaid locală din țara de călătorie și să plătiți tarifele locale. Utilizarea unui telefon decodat permite, de asemenea, accesul utilizatorilor la informațiile conținute în telefonul mobil, cum ar fi detaliile de contact și informațiile personale, fără a fi nevoie să comutați aceste informații de la un telefon la altul.

Libertate de la contracte

Utilizarea unui telefon decodat permite consumatorilor libertatea de a-și schimba furnizorul la discreție și să nu perceapă penalități sau taxe de terminare anticipată a contractelor.

Economiseste bani

În majoritatea cazurilor, consumatorii primesc o rată redusă la telefonul mobil în schimbul semnării sau prelungirii unui termen contractual; cu toate acestea, consumatorul plateste si reducerile respective în decursul duratei contractului. Telefoanele decodate din fabrică pot costa mai mult, însă pe   durata medie a unui contract, consumatorul economiseste bani cu telefoanele decodate, avand acces la preturi mai bune, în special pe date și text de la diferiti operatori.

Telefoanele decodate din fabrica sunt mai valoroase

Producătorii fac ca telefoanele lor să fie atractive consumatorilor cu cele mai recente și mai bune tehnologii și software; în timp ce operatorii de telefonie mobila, în majoritatea cazurilor, vor cere producătorului să creeze o versiune mai ieftină a telefoanelor lor populare pentru a le oferi clienților lor. În plus, telefoanele mobile au restricții software. Este mai ușor să revindeți telefoanele decodate, deoarece nu există restricții și oricine poate folosi telefonul imediat.