Vanzari / Cumparari telefoane

Căutați un telefon mobil nou sau reînnoit? Dacă este greu de găsit sau prea scump la furnizorul dvs. local, noi va putem ajuta! La RCC Mobile Brasov suntem mândri de telefoanele și echipamentele noastre reînnoite, este unul dintre lucrurile pe care le facem cel mai bine.

Potrivit statisticilor, utilizatorul mediu de telefon mobil isi cumpara un nou telefon mobil la fiecare 18 luni! De asemenea, un sondaj recent a constatat că 61,7% dintre consumatori stochează telefoanele mobile utilizate într-un sertar sau pur și simplu le aruncă. Există probabil sute sau mii de telefoane mobile folosite în Brasov, care ar putea fi ușor vândute sau cel puțin reciclate.

Avem toate marcile si modelele populare în inventarul nostru. Dacă nu avem telefonul pe care îl căutați, anunțați-ne și îl putem găsi pentru dvs.

O modalitate SMART pentru a cumpara si vinde dispozitive utilizate

CUMPARA INTELIGENT

VINDE INTELIGENT

Nu există contracte sau alte legături atașate. Când cumperi de la RCC Mobile Brasov, cumperi dispozitive certificate și nimic altceva. Nu există contracte, angajamente sau alte obligatii - pur și simplu alegeti firma și modelul dispozitivului pe care doriți să-l cumparati, cu pret de până la 40% mai puțin decât unul nou.

BANI ÎN MÂNĂ. FĂRĂ ALTE TAXE. Când vindeți un dispozitiv către RCC Mobile Brasov, plătim în numerar, fara credite. Plata în aceeași zi - cea mai rapidă din industrie.

CALITATE CERTIFICATĂ. Toate smartphone-urile și tabletele certificate de RCC Mobile Brasov sunt pe deplin funcționale și trebuie să treacă printr-o inspecție riguroasă a calității în 30 de puncte.

RAPID. SIGUR. UŞOR. Evaluare rapida si corecta pentru valoarea dispozitivului dumneavoastra.

FURNIZOR COMPATIBIL. Păstrați furnizorul de telefonie mobila sau mergeți cu unul nou. Telefoanele și tabletele noastre sunt compatibile.

PRETURI ONESTE. NICIUN RISC. Când verificam dispozitivul dvs., dacă este în stare mai bună decât ne asteptam, vom crește oferta inițială. Dacă trebuie să micșorăm oferta, va putem returna produsul fără niciun risc.

GARANTIE PRODUSE: 30 DE ZILE. In cazul eventualelor defecte care nu se pot remedia, aveti posibilitatea sa inapoiati produsul, sa il inlocuiti cu un altul sau sa va primiti banii inapoi garantat timp de 30 de zile.

SECURITATEA ESTE PRIMA GRIJA. Eliminăm toate informațiile personale de pe dispozitivele pe care le primim, astfel încât să puteți fi siguri că datele dvs. nu vor sfârși în mâinile greșite.

CUMPĂRĂ DISPOZITIVE MOBILE SECOND-HAND

Telefoanele inteligente sunt scumpe. Când este momentul să cumpărați telefoane mobile pentru familia dvs., puteți plăti un preț complet pentru fiecare telefon de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Acest lucru vă poate costa mii de RON sau mai mult pe telefon. Puteți cumpăra dispozitive mobile folosite de la vânzători privați, dar niciodată nu știți cu adevărat ce fel de calitate veți obține sau dacă există o problemă ascunsă cu telefonul. Poate că telefonul va funcționa, poate că nu va functiona. În schimb, ați putea cumpăra un dispozitiv mobil certificat de la RCC Mobile Brasov, care a fost testat temeinic și are o garanție de 30 de zile.

Beneficiile achiziționării unui telefon mobil sau a unui tablete second-hand

Dacă vă aflați pe piață pentru a cumpăra telefoane mobile sau tablete, achiziționarea unui dispozitiv certificat în prealabil este o decizie inteligentă. Dacă cumpărați dispozitive mobile de la RCC Mobile Brasov, veți:

  • Salva sute de RON în comparație cu costul unui nou telefon mobil
  • Fi capabil să vedeți dispozitivul în persoană, să îl testați, să va jucați și să îl comparați cu alte dispozitive aflate în stoc în cazul în care încercați să alegeți dintre câteva opțiuni diferite
  • Fi capabil să vă vindeți vechiul dispozitiv mobil către RCC Mobile Brasov și să utilizați banii pentru un telefon nou (tranzacționare)
  • Avea o garanție, la fel cum ați avea dacă ați cumpărat un nou telefon mobil
  • Fi încrezători în starea și calitatea noului smartphone
  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de transport
  • Sprijinii o afacere locală
  • Ajuta mediul înconjurător, ținând telefoanele mai vechi departe de depozitele de deșeuri